PERSONEEL/

OPLEIDING

terug naar home
 

[ VAKINHOUDELIJKE EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ]

Naast de ontwikkeling van veiligheidstechnische know-how en sociale vaardigheid, leiden wij mensen op die ‘tot tien tellen’ en adequaat reageren als het erop aan komt. Alpha Security is een – door het ECABO – erkend leerbedrijf.

Opleiding Beveiliger Niveau 2

Nieuwe medewerkers worden begeleid voor het theoriedeel van de opleiding Beveiliger Niveau 2. Deze opleiding wordt afgelegd in een Beroeps Begeleidende Leerweg(BBL). Je begint dus al tijdens je studie met je (betaalde) stage. Gedurende de stage wordt je begeleid door ervaren en vakbekwame collega’s die jou stap voor stap klaarstomen voor je praktijkexamen en je alle kneepje s van het vak leren, alsmede de normen en waarden van het bedrijf.

Opleiding Beveiliger Niveau 3
Ambitieuze medewerkers bieden wij de mogelijkheid om niveau 3 te halen. De stage voor deze opleiding wordt intern verzorgd.

IBT-training

In samenwerking met de politie is er een cursus ontwikkeld, waarin wordt getraind op het samenwerken met de politie. Deze Integrale Beroepsvaardigheids Training traint je in het herkennen van verschillende soorten drugs, kennis van verboden wapens, gevechts- en arrestatietrainingen, omgaan met de diensthond en nog vele andere aspecten. Deze training kan worden gevolgd als je in dienst bent van Alpha Security en werkzaam bij evenementen of als horecaportier.

Bedrijfs Hulp Verlener (BHV)
Met de interne opleiding BHV worden medewerkers opgeleid voor locaties waar BHV vereist is.

 

Meer informatie over onze opleidingen vindt u hier

 
 
 

Waarderweg 50A
2031 BP Haarlem

t: 023-55 11 986
f: 023-55 12 039
www.alphasecurity.nl
info@alphasecurity.nl

Vergunningnummers:
ND1081
ND3717
POB 832

 
 

[ PERSONEEL ]

Personeel
Personeelsbeleid
Opleiding
Solliciteren
 


login - disclaimer - algemene voorwaarden - klachtenregeling - contact   © 2018 Extrea Multimedia. All rights reserved.